Afbeelding
UrbanArrow

Elektrische vrachtfietsactie voor ondernemers binnenstad Kampen

Algemeen

KAMPEN - Ondernemers uit Kampen die (bijna) dagelijks pakketjes of andere zaken vervoeren door de binnenstad van Kampen kunnen een week lang gratis een elektrische vrachtfiets proberen. Bevalt de vrachtfiets, dan krijgt de ondernemer 1.000 euro korting op de aanschaf van de eerste vrachtfiets. De actie loopt nog tot eind januari 2018.

Een elektrische vrachtfiets is milieuvriendelijk en ook goedkoper in gebruik. Ook komt een vrachtfiets op plekken waar je met de auto soms niet kunt komen. De meeste goederen die in en uit de stad gebracht worden, kunnen in principe met een vrachtfiets vervoerd worden en de vrachtfiets is minstens zo snel ter plekke als een bestelwagen.

Aanmelden
Ondernemers kunnen zich tot eind januari 2018 aanmelden via het online formulier op www.vrachtfietsactie.nl. De subsidieregeling van 1.000 euro op de aanschaf van de eerste elektrische vrachtfiets geldt voor maximaal 10 fietsen in de regio Zwolle Kampen en loopt uiterlijk tot juni 2018.

De vrachtfietsactie is een samenwerking tussen Beter Benutten regio Zwolle Kampen en aanbieders Urban Arrow, Centaur Cargo, Busy Bike en in Zwolle Scholten Fietsgoed.nl. Beter Benutten Zwolle Kampen is een gezamenlijk initiatief van het regionaal bedrijfsleven, provincie Overijssel, gemeenten Zwolle en Kampen en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.