Afbeelding

Record aantal inschrijvingen binnen voor de Oudejaarsloop 2017

Algemeen

Morgen, zaterdag 30 december wordt alweer voor de 36e keer de Papegaaij & Tegelaar Oudejaarsloop van Kampen gelopen. De Oudejaarsloop van Kampen is inmiddels uitgegroeid tot een echte traditie voor vele Kampenaren en lopers uit de omgeving. Ondanks dat de Oudejaarsloop dit jaar niet op 31 december wordt gelopen, maar op 30 december hebben voor aankomende editie een record aantal deelnemers gebruik gemaakt van de voorinschrijving.

Naast de vele deelnemers uit Kampen en omstreken zien we ook veel deelnemers uit eigenlijk alle windstreken van Nederland aan de start. Ook deelnemers uit Breda, Gouda, Amersfoort, Amsterdam en Assen gaan sportief het jaar uit in Kampen.

De start van de kidsrun is om 10:45 uur. Om 11:00 uur wordt het startschot gegeven voor de Halve Marathon van Kampen en reguliere afstanden.

Op initiatief van Papegaaij & Tegelaar fysiotherapie is er dit jaar een goed doel doel aan de Oudejaarsloop Kampen gekoppeld. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage geven voor Jeugd Sportfonds. Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie.

Voorinschrijven kan nog tot en met vanavond via www.avisala96.nl en morgen van 09:45 uur is er voor iedereen een na-inschrijving in sporthal de Reeve. Deelnemers worden verzocht zich optijd te melden bij de sporthal.