IRIS Kindcentra opent opvang op locatie Fidelio van de Willem van Oranjeschool

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vanaf 15 mei 2017 heeft IRIS Kindcentra de deuren voor kinderen van 0-12 jaar op een nieuwe locatie geopend. Twee lokalen van de Willem van Oranjeschool zijn daarvoor verbouwd tot een kinderopvang en een BSO ruimte. Daardoor is er een mooie, gezellige, huiselijke ruimte ontstaan.

IRIS Kindcentra werkt samen met de Willem van Oranjeschool. Het christelijk karakter is herkenbaar in onze normen en waarden, respect voor elkaar en ruimte voor ieder individu.

Brigitte Klement is de leidinggevende van de locatie. “Wij bieden voorschoolse opvang (VSO), buitenschoolse opvang (BSO) en kinderopvang (KO) aan. Dit alles tussen 7.00-18.30 uur. Wij zorgen ervoor dat uw kind na de VSO veilig in de klas wordt gebracht. Bij de BSO willen we dat kinderen een gezellige middag hebben. Wij bieden een open, warme, huiselijke sfeer waarin kinderen zich thuis voelen.”

Ook bij kinderopvang worden kinderen in huiselijke sfeer opgevangen door pedagogische medewerkers met passie voor hun vak. Voor de kinderen tussen 0 -2 jaar wordt gekeken naar hun ritme en behoeftes. Voor de kinderen tussen 2,5 - 4 jaar wordt er gewerkt met het VVE peuterprogramma ‘Piramide’. Iedere maand is er een nieuw thema waarin tal van ontwikkelingsactiviteiten aangeboden worden. Hierbij is de samenwerking met de schoolbibliotheek vanzelfsprekend. Daarom wordt op 2 februari 2018 de locatie officieel geopend met het thema van de Nationale Voorleesdagen: Sssst…..Tijger slaapt. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om de opening bij te wonen.

Brigitte Klement: “Heeft u vragen of interesse? Kom gerust eens binnen wandelen of maak een afspraak!” De Willem van Oranjeschool is gevestigd aan de Gevers van Endegeestraat 4 in Kampen.