Afbeelding

Lampionoptocht in Kampen, doe jij ook mee ?

Algemeen

Prachtige wagens, vrolijk verlichte lampionnen, kinderen in kostuums, feestnummers van de fanfare en zwaaiende ouders langs de weg. Ieder jaar luiden we Koningsdag in met een b?zondere voorstelling voor en door Kampenaren: de lampionoptocht !

Van de Minions tot een schip vol piraten, tijdens de lampionoptocht begeven kinderen zich voor even in hun eigen fantasiewereld. Een unieke traditie, die inmiddels behoort tot het Kamper cultuurgoed. Als kind moet je een keer op een wagen hebben gezeten.

De BOV en KOV zien deelname aan de lampionoptocht de laatste jaren achteruit gaan. Mogelijke oorzaken zijn het ontbreken aan tijd die nodig is om een mooie lampionwagen te maken en de kosten. Om deelname te stimuleren wordt 100 euro geboden bij voorinschrijving.

De voorinschrijving en vergoeding gelden voor de A-groepen. (groepen vanaf 9 personen) en kan tot 1 april 2018.

Aanmelden kan bij; secretariaat@kamperoranjevereniging.nl

o.v.v. naam deelnemers en contactpersoon, telefoonnummer van de contactpersoon en het banknummer waar het inschrijfgeld op gestort kan worden.

Voor meer info over reglement een beoordelingscriteria zie de website www.kamperoranjevereniging.nl of www.brunneperoranjevereniging.nl

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22