Afbeelding
Wilje Online

Kamper Taalinstituut W en L Opleidingen als beste beoordeeld in de regio!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kampen - W en L Opleidingen is door een extern bureau beoordeeld met het cijfer 8,8. Daarmee scoort het taalinstituut het hoogste cijfer in de wijde omgeving. De eigenaren Mariska Weijmer en Wiete van Leeuwen zijn dan ook trots op dit resultaat. Het tevredenheidsonderzoek onder de cursisten laat een hoge waardering zien op onderdelen als maatwerk, begeleiding en bereikbaarheid. De medewerkers van WenL hebben vanzelfsprekend een belangrijke bijdrage geleverd aan dit resultaat.

Forse groei

W en L Opleidingen is een jong en dynamisch bedrijf. In 2015 gestart met 14 cursisten, biedt WenL nu haar diensten aan, aan ongeveer 160 cursisten. Zelfs mensen buiten de gemeente Kampen weten hun weg te vinden naar WenL. De eigenaren zeggen tevreden te zijn met het cijfer, maar blijven kritisch. Ze willen hun dienstverlening blijven verbeteren en optimaliseren. Het liefst scoren ze volgend jaar boven de 9.

Laaggeletterdheid

Gevraagd naar de ambities van WenL zegt Mariska Weijmer: “Wij vinden dat een bedrijf zich altijd moet blijven ontwikkelen. We moeten voldoen aan de vraag van de cursist maar ook aan de wensen van de opdrachtgevers. We creëren een op de cursist afgestemd aanbod, want niet iedereen heeft dezelfde leervraag of hetzelfde doel. Dit jaar zet W en L Opleidingen zich onder meer samen met de gemeente Kampen in om de laaggeletterdheid binnen de gemeente terug te dringen.”

Benieuwd naar de diensten van WenL en wat het taalinstituut wellicht voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website www.wenlopleidingen.nl of neem contact op met nummer 06-45152929.