Afbeelding

AMDG in de Stadsgehoorzaal

Cultuur

Op zaterdag 10 maart zal Christelijke Muziekvereniging AMDG zich weer met al haar onderdelen presenteren aan het verzamelde publiek in de Stadsgehoorzaal.

Zo’n jaarlijkse traditie kan natuurlijk gemakkelijk in een sleur veranderen, maar dat weet AMDG gezien het programma ook dit jaar beslist te voorkomen. Het jeugdorkest laat horen waarom ze in januari Nederlands Kampioen geworden zijn en het leerlingenorkest trekt zich op aan dat niveau.

De majorette afdeling heeft met een nieuwe instructrice ook splinternieuwe shows ingestudeerd en de bezoekers mogen daar als eerste van genieten.

Tot slot heeft het A orkest een ijzersterk programma op de lessenaar waarbij statige marsen, prachtige film muziek en swingend populair elkaar gaan afwisselen. Wethouder Geert Meijering mag nog 1 keer laten zien waarom hij in oktober de terechte winnaar werd van de eerste Kamper Maestro verkiezing.

Het concert is tevens het startsein voor de actie van AMDG voor nieuwe uniformering, en dat krijgt natuurlijk een ludiek tintje.

Zaterdag 10 maart, aanvang 19.30 uur, kaartverkoop via www.stadsgehoorzaal.nl

Op de foto een sfeerinpressie van 2017