Afbeelding

Kom naar de lokale aanmeldavonden Glasvezel

· leestijd 1 minuut Algemeen

REGIO - Met nog ruim 3 weken te gaan komt de deadline van de campagne Glasvezel buitenaf dichterbij. Het aantal aanmeldingen neemt gestaag toe en wekelijks wordt het percentage bijgehouden op de website www.glasvezelbuitenaf.nl.

Hulp of advies nodig?

Er komt best wat kijken bij de keuze voor glasvezel. Inwoners die het nog lastig vinden kunnen komende weken terecht op lokale aanmeldavonden. Hier staan lokale ambassadeurs en verkopers klaar om vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Alle inwoners zijn van harte welkom op één van deze inloopmomenten:

20 maart: Dorpshuis An de Steege, Broeksteeg 48 in Zalk

28 maart: Buijert Zwartendijk Kampen BV, Zwartendijk 10A in Kampen

4 april: Jachthuis De Zande, De Zande 40 in Kamperveen

5 april: Koldewijn Schoele, Zuideinde West 7 in Kamperveen

9 april: De Veenhof, Hogeweg 49 in Kamperveen

Vanaf 19.30 uur zijn inwoners van harte welkom om binnen te lopen voor advies.

Kijk op de website www.glasvezelbuitenaf.nl voor alle overige aanmeldmomenten in het deelgebied Veluwe Noord – Kampen Zuid. Help buren en dorpsgenoten “Bent u enthousiast over glasvezel en wilt u deze campagne laten slagen? Help dan ook uw buren en dorpsgenoten bij het kiezen! Het is fijn dat ze terecht kunnen bij iemand die ze kennen uit de straat of dorp. Sluit zelf snel een abonnement af en help daarna uw buren en dorpsgenoten. Pas wanneer er een abonnement wordt afgesloten, telt dat mee voor de benodigde 50% deelname. En alleen als minimaal 50% van de inwoners vóór 16 april een abonnement afsluit, komt er glasvezel!”, aldus ambassadeur en voorzitter burgerinitiatief BB-NoW Arnita van der Weerd.