Open dag kinderopvang en onderwijs

Partnerbijdrages

Op woensdag 4 april 2018 kunnen jonge kinderen en hun ouders terecht op de open dag van de katholieke basisschool de IJsselster, Prokino kinderopvang en speciale peuterspeelzaal Okidoki.

Voor de kinderen is er van alles te beleven. Zo kunnen ze zich laten schminken als een tijger, zich uitleven op het springkussen of hun eigen potje met bloemzaadjes vullen. Er is begeleiding aanwezig zodat de ouders informatie kunnen vragen over de mogelijkheden van de school, de kinderopvang en de zorg en behandeling.

Bij Prokino vinden ouders van jonge kinderen alle opvangmogelijkheden onder één dak: van kinderdagverblijf en peuteropvang tot buitenschoolse opvang. Door de goede contacten en directe verbinding met basisschool De IJsselster ontstaan doorgaande leerlijnen. Hierdoor zijn de kinderen zowel op school als daarbuiten in een vergelijkbare leefomgeving met dezelfde opvattingen en methoden.

Naast onderwijs en kinderopvang is er binnen de locatie aan de Groenendael ook ruimte voor zorg voor kinderen waarvan een vermoeden bestaat van een ontwikkelingsachterstand. Ook is er observatie, diagnostiek, behandeling en begeleiding mogelijk.

De open dag is van 9 - 11 uur en van 13.30 - 15.30 in het gebouw van basisschool De IJsselster aan de Groenendael 227 in IJsselmuiden. Bel of mail voor meer informatie over de open dag in IJsselmuiden met Kristian Harbers, directeur van de IJsselster:

038 331 9033