Afbeelding
Picasa

Kavoca: ‘Step in Time’

Partnerbijdrages

Prachtig pop-musical concert door Young Kavoca, Kavoca Kids en Kavoca Girlzz. Woensdag 25 april geven Young Kavóca, Kavóca Kids & Kavóca Girlzz een prachtig pop-musical concert ‘Step in Time’ in het Vestzaktheather van de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Ieder jaar biedt vocal coach en dirigente Luthine Postuma jong talent de kans om zichzelf muzikaal en creatief te presenteren binnen een fris en eigentijds programma. De mix van muziekstijlen, pop-musical ensemble’s en solo’s in verschillende talen, de verbindende sketches en zang in combinatie met choreografie creëert 
voor jonge zangers een blijvende uitdaging.

Sanne de Velde Harsenhorst

Sfgestudeerd aan Song & Dance in Zwolle; Freelance werk o.a.: Van Hoorne en Kavóca verzorgt al enkele jaren de choreografie en zang van de Kavóca Kids en Kavóca Girlzz. Jurjan Lipke begeleidt op piano. De algehele leiding is in handen van Luthine Postuma. Het programma duurt van 19.30-21.45 uur (inclusief pauze)

Woensdag 25 april 2018 Vestzaktheater SGZ

Zaal open vanaf 19.15 uur Toegang € 10,- CJP/scholieren € 7,50. Jeugd t/m 13 jaar vrij toegang. Wel een plaats reserveren. Kaartverkoop 038-3317373 Stadsgehoorzaal of online via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.