Afbeelding

Hoogendoorn Kwekerij houdt traditionele Geraniumdag

Partnerbijdrages

Traditiegetrouw houdt Hoogendoorn Kwekerij in IJsselmuiden op de laatste zaterdag van april (zaterdag 28 april) de Geraniumdag. Met 10.000 vierkante meter aan tuinplanten, bomen, heesters, coniferen, vaste planten en fruitbomen is er volop gelegenheid om inspiratie op te doen voor uw tuin.

De Geraniumdag bij Hoogendoorn Kwekerij is uitgegroeid tot een ware traditie in de wijde omgeving. Op de laatste zaterdag van april staan de mensen al om 7.00 uur voor het hek te wachten. Zij hoeven niet bang te zijn dat ze niet aan hun trekken komen. Hoogendoorn Kwekerij heeft 300.000 perkplanten op voorraad.

De laatste jaren is het bedrijf hard gegroeid. Op een oppervlak van maar liefst 10.000 vierkante meter is er voor ieder wat wils. De leuke en gezellige Geraniumdag is het startschot van een fleurig seizoen.

Op deze speciale dag kunt u ook profiteren van een aantrekkelijke aanbieding. Vier geraniums voor slechts 2,50 euro. Deze prijs vindt u nergens. Neem wel even dozen of kisten mee om de geraniums in te doen.

Hoogendoorn Kwekerij

Hartogsweg 11 IJsselmuiden

Tel: (038) 331 51 31