JIP Makelaars Kampen maakt een vliegende start

Partnerbijdrages

“Nog geen vier maanden bezig en nu al veel mensen blij kunnen maken!”, aldus een lachende Bas Diender die sinds dit jaar een nieuw makelaarskantoor is begonnen in de Gemeente Kampen.

Bas is een geboren en getogen Kampenaar en heeft ruime ervaring in de lokale makelaardij. Hij kent de stad Kampen en omgeving goed, is op de hoogte van de markt en begrijpt waar je behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van een woning.

De nieuw geopende vestiging in Kampen is een franchise, Bas legt uit "Dat betekent dat ik de klant kan bedienen met de service en kwaliteit van een groot bedrijf, maar ondertussen heel persoonlijk en betrokken kan blijven zoals een klein bedrijf dat kan. Een mooie combi dus!"

JIP staat voor Jong, Innovatief en Persoonlijk. Een fris makelaarskantoor gericht op leuke, goed verkoopbare en courante huizen. Heel flexibel, je kiest zelf hoe je je huis wenst te verkopen. Of je dit nu zelf wilt doen of toch liever alles uitbesteedt. Alles is mogelijk, altijd met de kennis en ondersteuning van JIP. Persoonlijke service, een gestroomlijnd verkoopproces en goede marketing zijn onze kernwaarden.

Om nog meer mensen kennis te laten maken met JIP makelaars Kampen is er tot en met juni 2018 een aantrekkelijke openingsactie van 25 procent korting op het full-servicepakket. Dus overweeg je om een woning te verkopen? Nodig Bas Diender uit voor een gratis waardebepaling en laat je verrassen! www.jipinkampen.nl.