Afbeelding

Kader van Kampen met nieuw gezicht naar ander adres

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Al ruim 10 jaar is Kader van Kampen de specialist voor de professionele omlijsting van alles dat een passend kader verdient. Een wandeling naar de winkel aan de Burgwal was de garantie voor een gezellig gesprek en een prachtig resultaat. Nu eigenares Brenda van den Hoek besloten heeft met de zaak te stoppen, komt daar verandering in. Maar gelukkig ook weer niet te veel. In Frans Gunnink en Anne Marieke Tromp heeft zij twee kundige opvolgers gevonden.

Frans Gunnink kwam met het inlijsten in aanraking tijdens zijn werk bij Sunshine. Hij merkte dat hij er handig in was en besloot het werk ook in z’n vrije tijd voor vrienden en familie te doen. Dat liep zo uit de hand dat op den duur bijna een bedrijf werd. Toen hij ontdekte dat Brenda ging stoppen met Kader van Kampen greep hij z’n kans om echt professioneel te gaan.

Frans en zijn vrouw Anne Marieke nemen van Brenda de volledige inboedel, inclusief naam en websites over. Dankzij de adviezen van Brenda, die op afroep nog bij de bedrijfsvoering betrokken blijft, neemt hij ook een schat aan ervaring over. Als Frans hulp nodig heeft, dan helpt Brenda hem graag. “En wie weet als het echt druk wordt, dan mag Frans me altijd bellen om ook in de winkel te komen helpen”, lacht Brenda, die vanwege een verhuizing met pijn in haar hart afscheid neemt van de zaak.

Door de overname verhuist de Lijstenmakerij van de Burgwal naar de Betonstraat 27-7. Een mooie locatie met volop parkeerplek. Grote werken kunnen zo makkelijker afgeleverd en opgehaald worden. Houdt voor de actuele openingstijden de website www.kadervankampen.nl in de gaten.