Afbeelding

Roy van Dijk en Lesley de Munnik gaan door bij KHC

Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Lesley de Munnik maakt volgend seizoen weer deel uit van de eerste selectie van KHC. Keeper Roy van Dijk zou stoppen, maar gaat toch nog een jaar door bij de Kamper eersteklasser.

Dat heeft alles te maken met een blessure van Jorian van Dijk. De nieuwe aanwinst van KHC heeft een botje in zijn hand gebroken en is voor een half jaar uitgeschakeld. KHC deed met succes een beroep op Roy van Dijk om op zijn besluit terug te komen en toch nog een jaar door te gaan.

Lesley de Munnik besloot medio augustus vorig jaar om te stoppen met voetballen vanwege het vele blessureleed. Daar is hij op teruggekomen. Het begon steeds meer te kriebelen. In het slot van de competitie maakte hij al zijn rentree bij KHC en komend seizoen maakt hij weer deel uit van de eerste selectie van KHC.

Wat betreft overschrijvingen is het dit keer rustig gebleven bij KHC. Jesse Betaze komt over van Batavia ’90 en Leroy Knol keert terug bij KHC na twee seizoenen Go-Ahead Kampen. Daarnaast haalde KHC met Jorian van Dijk (DOS Kampen) en Bryan Wielandt (Go-Ahead Kampen) twee keepers.