Afbeelding

Schoonheidssalon CHiLL uit Kampen: Top 3 beste Cenzaa Huidexperts van Nederland

Algemeen

Schoonheidssalon CHiLL uit Kampen: Top 3 beste Cenzaa Huidexperts van Nederland

Op vrijdag 15 juni jl. heeft cosmeticamerk Cenzaa haar ‘Cenzaa Huidexpert Award’ uitgereikt. Sandra van Dongen van schoonheidssalon CHiLL behoort daarbij tot de top 3 in de categorie ‘Huidexpert van het jaar’. Schoonheidssalon CHiLL heeft zich de afgelopen maanden op meerdere vlakken ontwikkeld en werd daarvoor geroemd door de jury. Met name de ongekende professionaliteit, vakkennis, ondernemerschap en geweldige groei waren redenen om Schoonheidssalon CHiLL te verkiezen tot een van de beste Cenzaa salons van 2018.

Voorbereiding tot in de puntjes

In de zomer van 2017 zijn de voorbereidingen van start gegaan. Gedurende het jaar volgden verschillende opdrachten. Op 9 maart jl. werden tijdens een groot evenement de genomineerden bekend gemaakt. Voor de genomineerden begon daarna de spannende eindfase. Vragenlijsten werden ingevuld, een speciale Masterclass voor genomineerden werd georganiseerd, gepresenteerd door TV-personality Fabienne de Vries.

‘Het is prachtig om te zien hoe alle deelnemers aan de Cenzaa Huidexpert Award zich geweldig hebben ontwikkeld, en de winnaars en finalisten in het bijzonder. We zijn trots op de mooie samenwerking met Schoonheidssalon CHiLL, een echte vakvrouw als het gaat om het verbeteren van de huid en het bereiken van optimaal resultaat voor elke huidwens en huidprobleem’, aldus Petra Sanderman, founder van Cenzaa.