Afbeelding

Bigpopfestival 2018, dit wordt werelds!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Bigpop Festival 2018

Op zaterdag 7 juli 2018 is het weer tijd voor het mooiste rock ‘n roll festival van Gelderland. Aan de Kleine Woldweg in Oosterwolde zal er die avond weer onmeunig veel te beleven zijn. Op twee verschillende podia zullen zeven bands/artiesten hun geluid ten gehore brengen. In de hoofdtent zal Mooi Wark de trommelvliezen flink opwarmen, waarna Plork en de Aannemers de restanten van de tent plat gaan spelen, gelukkig zijn we goed verzekerd. Op het buitenpodium bieden wij ruimte voor talentvolle regionale artiesten, waaronder de bands Brooks en Different Socks. Uit Groningen komt de band Seafire hun talenten vertonen, zij zullen onze gedachten terugbrengen naar de tijd van de Beatles en The Rolling Stones. Alleskunner Zanger Bart zal de avond aan elkaar praten en bovendien zal hij ook een aantal van zijn hits laten horen. Intussen een Bigpop Festival klassieker, als afsluiting wordt het één groot feest met DJ Browbeat en Rik Gardebroek.

Op het gezellige buitenterrein zullen verschillende eet- en drinkgelegenheden aanwezig zijn. Heerlijke gerechten van de zwenkgrill kunnen worden afgeblust met perfect bijpassende speciaalbieren. Ook zal Cigarbox Henri aanwezig zijn met een uitgebreide collectie aan gitaren van sigarendoosjes, deze creatieveling nodigt alle bezoekers uit een stukje met hem te komen spelen. Bezoekers kunnen zich opgeven voor een workshop om zelf zo’n prachtige gitaar te bouwen, bovendien valt er een workshop te winnen, houd daarvoor onze social media kanalen in de gaten! Als alle drukte je even teveel wordt heb je de mogelijkheid om je terug te trekken in een oase van rust op ons polderstrand (uniek in Nederland).

Dit jaar bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons veevervoer (per luxe touringcar). Er zullen verschillende opstapplaatsen in de regio zijn waar je voor maar €5,- wordt opgehaald en teruggebracht!

Bigpop Festival 2018 wordt dus een werelds, onmisbaar feest voor iedereen! Kaarten kosten €15,- (excl. servicekosten) in de voorverkoop en €20,- aan de deur. Ze zijn verkrijgbaar via: www.bigpopfestival.nl/tickets, en bij onze fysieke verkooppunten: Bouwmarkt De Meule Oosterwolde, Primera Elburg en Snackbar Timmer in Kampen.

Aanvang 19:00 uur – Einde 01:30 uur. Ga voor meer informatie naar www.bigpopfestival.nl of bezoek onze facebookpagina!