Primo Keukens viert het eerste lustrum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Primo Keukens aan de Pieter Mastebroekweg in Meppel bestaat vijf jaar. Het eerste lustrum wordt op 15 september gevierd met koffie, taart en een goodiebag voor iedere klant. En dat feestje wordt niet alleen in Meppel gevierd, maar in alle vestigingen, waaronder die in Kampen.

De eerste Primo in Meppel was zo’n succes dat er inmiddels vijf vestigingen in Noord-Nederland zijn. In juni werd de Primo in Almelo toegevoegd aan het rijtje vestigingen in Meppel, Heerenveen, Kampen en Hardenberg.

En Primo is nog lang niet uitgegroeid, weet formulemanager Alex Voors te vertellen. “Er staan nog meer vestigingen op stapel.” “We hebben in vijf jaar tijd een formule op de kaart gezet die een grote groep klanten aanspreekt. We verkopen keukens van een goed Duits merk in de prijsklasse van een kleine 2000 euro tot 7500 euro. Prachtige keukens die aan alle moderne eisen voldoen voor een redelijke prijs.”

De start in 2013 was in de crisistijd maar Voors was er toen al van overtuigd dat Primo een succes zou worden. “We richten ons op de goedkopere keukenmarkt, net als Ikea. Alleen wij gaan een stapje verder dan Ikea. We maken een tekening, helpen de klant op weg met een leidingschema en kunnen de montage eventueel ook regelen.”

Primo kent, in tegenstelling tot veel andere keukenzaken, geen ondoorzichtige kortingsacties of snel-beslissen-regel. “Wij geven direct een vaste lage prijs zodat de klant weet waar hij aan toe is”, zegt Alex Voors.

De feestdag op 15 september wordt niet alleen in Meppel gehouden. Ook in Heerenveen, Kampen en Hardenberg staan koffie, taart en een Primotas met leuke attenties klaar. Primo Kampen is gevestigd aan de Zambonistraat 4.