Luizenmoeders opgelet: luizen bestrijden doe je natuurlijk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De scholen zijn weer begonnen en dus zal de hoofdluis weer opduiken. Krijg je alleen al jeuk bij de gedachte? Je bent niet de enige, want veel ouders en kinderen beginnen al te krabben alleen al bij het uitspreken van luizen. Dat komt omdat bijna ieder gezin wel een keer op zijn kop staat door deze kriebelbeestjes. Feit is namelijk dat jaarlijks ongeveer 240.000 basisschoolleerlingen last hebben van hoofdluis. Het is dan ook noodzakelijk om na de vakantie luizencontroles te houden om de beestjes te signaleren voordat het te laat is!

Hoofdluis kan iedereen overkomen. Men denkt allicht dat je luizen krijgt als je niet hygiënisch bent of vies haar hebt. Niets is minder waar. Sterker nog, luizen zijn juist dol op haar dat heel schoon is.

Gezond & Wel Luizen Behandelingsshampoo en lotion is daarom een must have voor iedere luizenmoeder. Het is van groot belang dat je direct na de constatering van hoofdluis aan de slag gaat met de behandeling om hoofdluis te bestrijden. De beste manier is om dat op natuurlijke wijze te doen. Gebruik een natuurlijke shampoo en lotion combinatie van de G&W GezondheidsWinkel. Zij hebben nu een effectief, natuurlijk luizenmiddel ontwikkeld, samengesteld met uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De Luizen Behandelingsproducten van Gezond & Wel zijn zacht voor huid en haar, vrij van SLS & Parabenen en helpen op een natuurlijke wijze bij het bestrijden van luizen en neten.

Nu ter introductie van het luizenseizoen 250 ml shampoo van 6.95 voor 5.95 en 250 ml lotion van 8.95 voor 6.95. Beide exclusief verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Kampen, Oudestraat 140.