Afbeelding
Tennekes

Vier dagen (muziek)feest in IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Van 27 tot en met 30 september houdt de IJsselmuider Oranje Vereniging de jaarlijkse muziekfeesten in de feesttent. De tent staat ook dit jaar weer op de locatie aan het Stationsplein op de plaats van de voormalige Buitenwacht. De toegang is het hele weekeinde gratis.

Op donderdag wordt begonnen met een avond vol met Oud Hollandse muziek. Het programma wordt verzorgd door De Puttense Klompendansers en het Koopmansvrouwenkoor uit Blokzijl. Er zijn zitplaatsen en de bar is geopend. Aanvang 19.00 uur.

Vrijdag 28 september

Op vrijdag is er voor de jeugd een echte Après-Ski Party met DJ Nieck. De zaal zal omgetoverd worden tot heuse Skihut, compleet met Flügel-meisjes en Après-Ski muziek. Om 21.30 uur is er ‘Happy Half Hour’ waarbij alle drankjes een half uur lang 2 halen, 1 betalen zijn. De toegang is vanaf 15 jaar. Legitimatie verplicht. Aanvang 20.30 uur.

Zaterdag 29 september

Op zaterdag wordt de avond gevuld met muziek uit de jaren ‘80 en ‘90. Een bekende Feest DJ en de coverband ‘Komen Lopen’ zullen zorgen voor de muziek. Aanvang 20.30 uur.

Zondag 30 september

Op zondag is het de beurt aan de Praisemuziek. De band Limitless zal zorgen voor het muzikale gedeelte terwijl Ardjan de Boo de spreker is. Er is een collecte voor de onkosten en na afloop is er een kopje koffie. Aanvang: 15.00 uur. Kijk op www.ijov.nl voor meer informatie.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21