Afbeelding

Caecilia op stoom met Titanic

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Theaterkoor Caecilia is goed op weg met de voorbereidingen voor de musical Titanic in november. De leden en de voor deze musical aangetrokken solisten kennen de prachtige melodieën van de musical intussen en zijn nu onder leiding van de nieuwe regisseur Richard Sprokkereef bezig met de regie. Het eind van de musical is natuurlijk tragisch, maar de opbouw van de musical, de sfeertekening en de muziek brengen je terug naar de beginjaren van de vorige eeuw.

Titanic is geen uitgesproken dansmusical, maar bij het vertier aan boord hoort ook dansen op de tonen van de band met voor die tijd moderne ragtime muziek. Sarah van der Pol, de nieuwe choreografe van Caecilia krijgt bij de leden wel de voetjes van de vloer. Sarah is geen nieuw gezicht bij het theaterkoor. In de musical Petticoat twee jaar geleden vertolkte zij de hoofdrol van Patty.

Ook het orkest studeert al weer enkele weken op de muziek onder leiding van docent Hein Jan van Vilsteren bij Quintus. Deze repetities zijn zeker nodig, want er zit veel en zeer gevarieerde muziek in de musical.

Vanaf 23 september kunnen bezoekers kaartjes reserveren voor de voorstellingen van vrijdag- en zaterdagavond 23, 24 en zondagmiddag 25 november bij de Stadsgehoorzaal. Reserveer via de site www.stadsgehoorzaalkampen.nl of bel 038 331 73 73 van maandag t/m vrijdag van 10 tot 16 uur. Kaartjes kosten € 21,50 en op zondagmiddag voor kinderen tot 12 jaar en voor 65+’ers € 15,00. Een arrangement met een diner bij De Vier Jaargetijden vóór (vrijdag en zaterdag € 49,50) of na de voorstelling (zondag € 43,00) is ook mogelijk. Informeer bij secretaris Geke van Mierlo telefoon 3313786 of mail naar gekevanmierlo@home.nl. www.theaterkoorcaecilia.nl.