Afbeelding

Maak je huis eigen met Boer!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Stel je eens voor, 22.000 m² met de leukste woonmerken en de beleving van een dagje uit. Je vindt dit allemaal bij Boer Staphorst, de grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland. Alles voor in en rondom je woning is hier te vinden, de laatste woontrends en de leukste merkenshops. Daarnaast vind je voor de complete beleving een gezellige bistro waar je kunt genieten van koffie met gebak of een lekkere lunch.

Oktober staat bij Boer Staphorst in het teken van het thema “Maak je huis eigen”. Je kunt kleur bekennen en je huis nog meer eigen maken, maar kleur gebruiken in huis is makkelijker gezegd dan gedaan. Herken je dit of loop je juist ergens anders tegenaan op het gebied van wonen?

Inspiratie, woontips en antwoorden op jouw persoonlijke woonvragen

Tijdens de oktober woonmaand wil het woonwarenhuis Boer Staphorst jou helpen! Zo vind je bij hen inspiratie en woontips over verschillende kleurenthema’s en wordt antwoord gegeven op jouw persoonlijke woonvragen. Op 19 oktober is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om advies te krijgen van één van onze professionele stylisten.

Daarnaast worden nog veel meer activiteiten georganiseerd, in deze woonmaand, bij Boer. Zo kun je de mogelijkheden van verlichting met Philips Hue ontdekken, is er een live demonstratie over het gieten van het wandsysteem van Valence Design, leer je alles over kalkverf of betonlook tijdens één van de workshops van Pure & Original en kun je je eigen macramé wandhanger maken. Meer informatie over de workshops en het inschrijven vind je op: www.boer-staphorst.nl/maak-je-huis-eigen.

Trendlezing van trendwatcher Monique van der Reijden

Ben jij benieuwd naar de allernieuwste trends, wil je weten hoe je die toepast in huis of heb je een brandende woonvraag voor jouw interieur? Op 13 oktober 2018 geeft trendwatcher Monique van der Reijden een speciale trendlezing. Monique van der Reijden is bekend gezicht in de interieurwereld. Zo is zij jurylid van het tv-programma De Designdroom en maakt ze trendproducties voor de woonbladen Eigen Huis & Interieur, Residence en Elle Decoration. Zeker zijn van een plekje? Schrijf je hier in: www.boer-staphorst.nl/lezing-monique-van-der-reijden

Boer. Woonkalender

In oktober is er elke werkdag een leuke verrassing voor je! Een stylingtip, nieuwe collectie, favoriet item, aanbieding of evenement: elke dag zit er iets achter het luikje verstopt. Schrijf je in voor de woonkalender! www.boer-staphorst.nl/boer-woonkalender

 Monique van der Reijden
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding