Go-Ahead zet na rust grote uitslag neer

VEENENDAAL – Go-Ahead Kampen zaterdag de eerste overwinning in de competitie geboekt. In Veenendaal won de Kamper eersteklasser met 0-4 bij De Merino’s. Alle doelpunten vielen na rust.

Voor rust kregen beide wat mogelijkheden, maar wel opwinding was er niet voor beide doelen. Dat veranderde in de tweede helft. Go-Ahead trok het duel al snel naar zich toe. Zes minuten na rust openden de bezoekers de score uit een goed lopende aanval. Wail Doufikar verschalkte de keeper, nadat hij goed werd bediend door Jullian Hellendoorn. In de 58ste minuut was het weer raak voor Go-Ahead. Wilbert Wessels scoorde uit een voorzet van Arjan Wiegers. Daarna probeerde de thuisploeg om terug te komen. De ploeg was twee keer dreigend. In de 72ste minuut kwam Go-Ahead goed weg, toen De Merino’s de paal raakte. Niet veel later was het over en uit voor de thuisploeg. Na een corner ontstond er een scrimmage. Jurrian Zandbergen gaf vervolgens het beslissende tikje. Dat bal rolde net over de lijn. Zo’n vijf minuten voor tijd maakte Wilbert Wessels zijn tweede van de middag. De aanvaller werd goed aangespeeld door Adi Draganovic en schoot fraai raak.