Afbeelding

Nationale Toerisme Top in Overijssel

Algemeen

DEVENTER – In Deventer vindt woensdag 10 oktober de eerste Nationale Toerisme Top plaats. Het is een initiatief van provincie Overijssel en wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie van provincie Overijssel, zegt hierover: "Een uitgebalanceerde strategie voor de ontwikkeling van de landelijke vrijetijdseconomie, dat is het doel. Waarbij zo veel mogelijk steden en regio's profiteren van het groeiende toerisme, nationaal en internationaal. Daarin moeten wij samen optrekken en ook grenzen durven stellen zodat de leefbaarheid niet onder druk komt te staan. Met ondernemers, provincies, gemeenten en andere belangstellenden werken wij gericht aan de uitdagingen & kansen voor de bestemming Nederland in 2020".

De bijeenkomst start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er zijn interviewmogelijkheden met staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat, Mona Keijzer, gedeputeerde Economie van Overijssel Eddy van Hijum en NBTC directeur Jos Vranken.

Aanmelden kan bij Elsje van Vuuren (NBTC) via evanvuuren@holland.com of via (06) 113 883 74.