Afbeelding
pixabay

Vier de herfst met borrel op Open Coffee in Proeflokaal De Stomme van Campen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN – De eerste Open Coffee van het nieuwe kwartaal betekent - in plaats van netwerken tijdens de gebruikelijke ochtend - een Open Borrel in de middag. 'Graag nodigen wij ondernemers dan ook uit om op woensdagmiddag 31 oktober te proosten op de herfst, maar vooral om te netwerken onder het genot van een drankje', vertelt Alex de Jong, één van de organisatoren. 'De drankjes zijn voor eigen rekening. De hapjes worden ons aangeboden door Proeflokaal De Stomme van Campen, waar we elkaar weer treffen.'

Open Coffee staat open voor iedere ondernemer. Er wordt geen lidmaatschapsgeld gevraagd, je hoeft je nergens bij aan te sluiten; je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

Netwerken
Juist deze vrijblijvendheid maakt Open Coffee anders dan de netwerkbijeenkomsten die vanuit de diverse netwerkclubs georganiseerd worden. Bovendien leer je bij de Open Coffee vaak weer hele andere mensen kennen. Mensen waarmee je prima zaken kunt doen. Want dat is natuurlijk de opzet van de Open Coffee. Elkaar leren kennen, elkaar werk gunnen, meedenken met elkaar en wellicht samenwerken.

Kennismaken
De Open Coffee bijeenkomsten worden georganiseerd door Diana de Groot van Uitvergroot en Alex de Jong van Attest Communicatie. De bijeenkomsten hebben soms een thematisch karakter, soms ook is het gewoon een moment om even samen koffie – of een borrel – te drinken en kennis te maken. Maar het is altijd precies dat waarvoor het in het leven werd geroepen: een moment om in contact te komen met andere ondernemers in onze eigen regio/stad. Nu dus gezellig borrelen op woensdag 31 oktober, vanaf 16.00 uur in 'De Stomme'. Kom ook langs en stel jezelf voor! Meer weten? Kijk op www.opencoffeekampen.nl.