Gratis winterinspectie bij Autobedrijf Bert Wieten

Partnerbijdrages

Bij Autobedrijf Bert Wieten/James Autoservice Zwolle staat in het eerste weekend van november alles dan ook klaar om er voor te zorgen dat uw auto klaar is voor de winter.

Het maakt niet uit welk merk u rijdt; op vrijdag 2 en zaterdag 3 november staat het deskundige team van Bert Wieten klaar om uw auto te controleren op 15 wintergevoelige punten. Een afspraak maken is niet nodig. De gratis controles worden vrijdag gehouden tussen 9.00 en 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

De gratis winterinspectie staat bij Autobedrijf Bert Wieten, Specialist in Hyundai én Specialist in Occasions, al sinds 1988 jaarlijks op de agenda. Ook in 2018 wordt er voor veel omlijsting gezorgd. Er worden meerdere winacties worden gehouden. Zo kan een vakantie ter waarde van 500 euro worden gewonnen, evenals een minuut gratis winkelen bij een supermarkt en een gratis onderhoudsbeurt voor uw auto.

In de showroom zijn tijdens de winterinspectie ook Maandag’s Rijwielhandel uit Zwartsluis, Jemako-distributeur Bianca Lijster en de Zuivelhoeve van de partij. Bij de laatste kunnen de bezoekers genieten van een lekker stukje kaas. Bianca Lijster toont hoe schoon uw auto én huis kunnen worden met Jemako-artikelen, terwijl Maandag’s Rijwielhandel alles laat zien van en uitgebreid informeert over elektrische fietsen.

Aan de winterinspectie wordt bij Autobedrijf Bert Wieten altijd een ‘goede doelactie’ gekoppeld. Dit keer staat daarin het Nationaal Ouderen Fonds centraal.

Autobedrijf Bert Wieten

Boeierweg 11

8042 PV Zwolle
(038) 421 21 28
www.bertwieten.nl
info@bertwieten.nl