Afbeelding

Zaterdagmarkt op de Plantage uitgebreid met twee kramen

Partnerbijdrages

De zaterdagmarkt op de Plantage in Kampen is uitgebreid met twee kramen. Voortaan staat Dekker Stroopgoed met zijn ambachtelijk gemaakte stroopwafels op de markt. Ook is er een kraam met worst van Marja Verwoert. Beide kramen stonden al op de maandagmarkt, maar zijn nu dus eveneens zaterdag aanwezig.

Tot blijdschap van Jacob Hoogstede van de Ambulante Handel. “We zijn nu nog sterker vertegenwoordigd in de foodsector.” Martin Dekker van Dekker Stroopgoed op zijn beurt is blij met zijn nieuwe stek. “Toen er een plek vrijkwam, heeft Jacob Hoogstede mij gevraagd en ik heb daar snel ja op gezegd.” Een goede stroopwafel moet volgens Dekker knapperig zijn en royaal met stroop belegd. Burgemeester Bort Koelewijn, die zaterdag was uitgenodigd op de Plantage, mocht laten zien of hij die kunst een beetje beheerst.

De komst van de twee kramen luidt ook een nieuwe actie van de kooplieden in. Bezoekers van de markt kunnen hun persoonsgegevens op een briefje schrijven en dingen zo mee voor waardebonnen die worden verloot. Deze waardebonnen zijn weer inleverbaar op de markt.

Afbeelding