Afbeelding

Aluminium schuifdeuren zijn meer dan ijzersterke aanbieding

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schuifdeuren zijn ideaal om een eigen ruimte in huis mee te scheppen. Zo kan je bijvoorbeeld de keuken van de woonkamer scheiden, of zelfs een extra kamer creëren. Helemaal trendy is om voor ijzeren schuifdeuren te gaan. Een meer dan ijzersterke aanbieding is echter aluminium. Het is een stuk voordeliger en de industriële uitstraling is prachtig.

’t Sfeerhuis heeft daarom het Grand Steel Look aluminium schuifdeursysteem opgenomen in het assortiment. “We leveren al jarenlang schuifdeursystemen. Aluminium schuifdeuren zijn voor ons een logische vervolgstap. Ze hebben zich de afgelopen jaren bewezen en voor ons is dat een reden er nu mee te beginnen”, legt ondernemer Theo van Dijk uit.

De schuifdeuren komen tot hun recht in elk interieur. Ook als doorgang naar een serre zijn ze een ware eyecatcher. Van Dijk: “Het voordeel van aluminium is ook nog eens dat het nooit gaat roesten. Aluminium heeft een heel lange levensduur.

Het schuifdeursysteem van Grand Steel Look is leverbaar in zwart en wit aluminium. Combinaties met vaste wanden en schuifwanden zijn prima mogelijk. Evenals vele vakverdelingen. Het heldere geharde veiligheidsglas heeft een mooie retro look. Je kunt kiezen voor een staand of hangend schuifdeursysteem. Tevens zijn er opties als een ingewerkte stalen handgreep en softclosing.

’t Sfeerhuis levert de schuifdeursystemen tegen heel scherpe prijzen. “Bij vergelijkbare deuren is het prijsverschil al snel dertig procent in het voordeel van aluminium”, aldus Van Dijk die weet dat de ijzerlook momenteel helemaal in is. ’t Sfeerhuis haakt daar met het Grand Steel Look aluminium schuifdeursysteem op in. Het bedrijf kan ze laten inbouwen door vakmensen met jarenlange ervaring.

’t Sfeerhuis

Zambonitraat 4a

Kampen

T: (038) 331 3679

www.sfeerhuis.nl