Afbeelding
Tennekes

Reflex maakt indruk met LED-boarding en LED-scherm

Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Het publiek keek zaterdag in de Reflexhal de ogen uit tijdens de achtste finale van de landelijke beker tegen ZVH. In de hal kon de toeschouwers genieten van een groot LED-scherm en LED-boarding. Hiermee heeft Reflex iets unieks in handen.

Met het LED-scherm wordt het publiek bediend. Via dit scherm kan de club informatie snel en effectief delen met de toeschouwers. Het is de bedoeling dat ook namen en foto’s van spelers worden vertoond, zodat het publiek optimaal op de hoogte is. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. De LED-boarding is vooral bedoeld voor het vertonen van reclameboodschappen.

De LED-boarding en het LED-scherm is mogelijk gemaakt door het bedrijf SALED. Het bedrijf heeft alles geleverd en is heeft zich als sponsor voor vijf jaar verbonden aan Reflex. De boarding bestaat uit vier borden die aan elkaar zijn geschakeld tot twee LED-reclameborden. “We hebben de boarding zelf in elkaar gezet. Dit vind je in het volleybal nergens in Nederland. We zijn hier heel erg trots op”, aldus Sandor van Straten, speler van het eerste herenteam van Reflex en voorzitter van de sponsorcommissie.

Hij is enorm blij met de LED-boarding en het LED-scherm en hoopt dat dit Reflex financieel een boost kan geven. “We hebben veel sponsors nodig, want we willen graag promoveren. Dat is ook mijn droom. Ik ben teruggekomen naar Kampen om met Reflex in de eredivisie te gaan spelen.”