AV Isala '96 succesvol in de modder

KRAGGENBURG – AV Isala ’96 heeft zaterdag diverse medailles binnengehaald bij de tweede wedstrijd van de Gelderse Overijsselse Crosscompetitie.

De atletiekvereniging uit Kampen kwam met 42 atleten in actie. Door de regen was het parcours op het Netlpark in Kraggenburg veranderd in één grote modderpoel, maar dat weerhield de deelnemers er niet van de strijd aan te gaan met de concurrentie.

De nodige punten voor het klassement werden gescoord en posities verstevigd. Eerste plaatsen in de categorie waren er voor Koen de Vries en (JPB), Noud Kanis (JPA1), Lars Hansman (JPA2), Naëll Huijsmans (MJD1) en Robert Reitsema (M50).

Pepijn van Putten (JPC), Tristan van der Weerd (JPB), Julia Fahner (MJD2) en Irene Bijman (vrouwen senioren korte cross) liepen naar zilver. Josse Kampen (JJD1) en Greet Vrijbloed (V50) eindigden als derde.