Afbeelding

Advocaat Hans de Ruiter gaat samenwerking aan met WET-advocaten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hans de Ruiter advocatuur is onlangs een samenwerking aangegaan met maatschap WET-advocaten. In figuurlijke zin krijgt hij hierdoor een iets ander uitzicht: een breder aanbod van diensten, een uitgebreider werkgebied. In letterlijke zin, blijft zijn uitzicht echter hetzelfde. Hij kijkt nog steeds uit over het Melmerpark vanuit zijn vertrouwde kantoor in de Melmertoren. Dit in tegenstelling tot wat onlangs in de Brug werd beweerd.

De Ruiter is dik tevreden op het Melmerpark. Hij was dan ook verbaasd toen hij enige tijd geleden in De Brug las dat hij vanuit huis zou gaan werken. “Niets van waar”, lacht De Ruiter. “Ik zit hier prima. Ik ben een andere samenwerking aangegaan, verder verandert er niets.”

De Ruiter heeft zich aangesloten bij maatschap WET-advocaten, juristen en mediators. Hij zocht een verstandige aansluiting binnen een groter geheel, en was al jaren bekend met de uitstekende reputatie van de maatschap.

WET-advocaten heeft vestigingen in Dronten, Urk, Lemmer en Drachten. Toen het kantoor liet weten zich meer richting Kampen te willen uitbreiden, besloot De Ruiter over te gaan tot een samenwerking. Een samenwerking die beide partijen versterkt en die bovenal clienten een uitgebreider dienstenpakket biedt met diverse specialisaties. Vanuit het kantoor aan de Melmertoren kunnen rechtszoekenden worden bijgestaan door ervaren vFAS geaccrediteerde mediators, maar ook laagdrempelig door juristen.

Hans de Ruiter is een advocaat met ruim 12 jaar ervaring. Voor die tijd was hij werkzaam als financial controller. Werk dat hij van 1982 tot 1993 ook vanuit de VS deed. In 2009 vestigde hij zich in Kampen en sinds 2013 werkt hij vanuit De Melmertoren. Hij geeft geregeld cursussen om ook anderen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Zo geeft hij cursussen ondernemingsrecht en arbeidsrecht aan accountants en belastingadviseurs.