Afbeelding

Iris en Jeroen Beekman: Fashion talk!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“De tijd dat de modegoden in Parijs of Milaan de trends bepaalden, is al even voorbij.” aldus Iris Beekman, inkoopster en mede-eigenaar van Jeroen Beekman Mode. Volgens Iris is ons straatbeeld diverser dan ooit en worden de trends bepaald door diegene die durft te kiezen. Maar wat kunt u dit seizoen verwachten? Iris vertelt:

Vrouwelijk, maar sterk is zeker terug te zien in de kleding dit seizoen. Zo zijn bijvoorbeeld het pak en de chino volop te vinden, maar wel in vrouwelijke lijnen en gecombineerd met zachte stoffen als kant. Aldus Iris.

“Nautische elementen krijgen een andere inslag. Er wordt geëxperimenteerd met felle sportieve blokken kleur. Maar ook de traditionele Bretonse streep is aanwezig. Soms verwerkt in een nieuwe verfijnde, maar vrouwelijke stijl” vertelt Iris.

Niet te vergeten zijn de trendkleuren: Iedereen is vertrouwd met de kleuren zwart-wit of blauw-wit, maar durf ze te combineren met fel groen, geel, blauw of roze. Kies de mode die bij u past, maar met een beetje durf. U zult zien hoe blij u daarvan wordt!

Bij Jeroen Beekman Mode vindt u al deze trends van onder andere merken als: 10 Days, Cambio, Aaiko, Summum, Kyra & Ko, Caroline Biss en Geisha.

Zaterdag 13 april organiseert Jeroen Beekman Mode een fashion-event. Tijdens deze dag kunt u onder het genot van een kop koffie, gemaakt door een professionele Barista, de nieuwe collectie bewonderen. Komt u ook gezellig langs?

Jeroen Beekman Mode | Oudestraat 114, Kampen | Tel: 038 3315206 | www.jeroenbeekman.nl