Afbeelding

DOS Eats & Beats Festival

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Voetbalvereniging DOS Kampen en haar supportersvereniging houden zaterdag 18 mei het DOS Eats & Beats Festival.

Eats wordt verzorgd door foodtrucks zoals De Campenaer Koffie, De Wereld speciaal bieren, De Vischrookerij 1886 uut Brunnepe en Edventure Food Experience. De Beats worden verzorgd door onder meer de Kamper gelegenheidsband TOP2000 Live, bestaande uit gitarist/zange Geert Leurink (Doe Maar Na, Diep Triest), drums/zang Bauke Bakker (Her Majesty, Jeroen vd Boom), toetsenist/zang Gert Jan vd Weerd (Bertolf, Typhoon) en bassist Serge Bredewold (Nick & Simon, Jan Smit, tv programma Beste Zangers).

Verder is er een optreden van Midnight Madness, een jonge Kamper pop rock cover band. Zij spelen cover nummers van onder meer Coldplay, Prince, U2 maar ook Nederpop van Bløf en Van Dik Hout. De band bestaat uit Jos Kalter (zang en gitaar), Daan Kerkhof (gitaar), Junior Koetsier (bass), Theo van Driel (drums). De band heeft in de loop der tijd enige naam gemaakt in het Kamper uitgaanscircuit door optredens bij het Full Color Festival, MCK Nacht van Kampen en de bandjesavond.

Ook Wood’n Goldfish treedt er op. Deze band heeft de roots in Kampen en bestaat uit Robin ten Klooster (23), Niels van der Kamp (23), Dave Vermeulen (22), Jasper van der Deen (23) en Geert Pfeiffer (19). Robin en Niels zijn gitaristen en verzorgen samen met toetsenist Jasper en bassist Geert de vocalen van de band. Dave verzorgt daarbij de percussie afwisselend op drums en cajon. Wood’n Goldfish is een singer/songwriter-band die zijn invloeden haalt uit de country-, folk-, en bluesmuziek. De band vertolkt zijn eigen muziek, maar vindt het ook erg leuk om een eigen draai te geven aan bestaande nummers van artiesten als John Mayer, Johnny Cash en Simon & Garfunkel.

De huis-DJ van de supportersvereniging zal de pauzes vullen met bekende TOP2000 deuntjes. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. DOS Eats & Beats start direct na de laatste thuiswedstrijd DOS Kampen - FC Zutphen om 16.45 uur. De entree is voor iedereen gratis.