Afbeelding
Hendri van Dijk

Spullen te geef voor vrijwillige bijdrage

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Stichting De Weggeefschuur zamelt (tweedehands) spullen in en biedt deze voor een vrijwillige bijdrage aan in de Weggeefschuur om mensen die het financieel moeilijker hebben een steuntje in de rug geven.

De Weggeefschuur draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties. De kosten van huisvesting zijn echter hoger dan de inkomsten. Donaties zijn daarom zeer welkom. Deze kunnen worden gestort op rekeningnummer NL03 RABO 0324 1468 41.De Weggeefschuur is gevestigd aan de Zandbergstraat 1P en is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur en elke eerste donderdagavond van de maand van 19.30 tot 21.00 uur.

Verloting

Op Koningsdag houdt de Weggeefschuur tussen 10.00 en 17.00 uur op het plein aan de Zandbergstraat een verloting. De gehele opbrengst daarvan gaat naar de Weggeefschuur. De hoofdprijs is een waardebon ter waarde van 75 euro te besteden bij RM Fashion. Loten kosten 0,50 per lot en kunnen vooraf besteld worden via weggeefschuur@hotmail.com.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden