Afbeelding

SPORT2000 Kampen bestaat 10 jaar

Partnerbijdrages

Op 24 april bestaat SPORT2000 Kampen tien jaar. “Een mijlpaal waar wij trots op zijn en die wij graag met u als onze klanten willen vieren. Daarom geven wij vrijdag 26 en zaterdag 27 april 20% korting op het gehele assortiment!”

Het is alweer tien jaar geleden dat SPORT2000 Kampen haar deuren opende aan de Oudestraat 46. Er is in die tijd het nodige veranderd, zo vertelt eigenaar Wilco van Werven. Zo is de indeling en vormgeving van de winkel gemoderniseerd, is het online aanbod meegegroeid, zijn meerdere samenwerkingen met verenigingen gestart en is het winkelaanbod in bepaalde categorieën flink uitgebreid. “Het assortiment schoenen is bijvoorbeeld verdrievoudigd sinds de start in 2009, elke twee maanden hebben wij weer een vernieuwd aanbod! Maar niet alles is veranderd hoor, ons team bestaat uit bekende gezichten die al vanaf het begin of langere tijd bij ons werken.”

Rond het tienjarig bestaan van SPORT2000 Kampen worden feestelijke acties georganiseerd. De grootste actie is 20% kort op het gehele assortiment! “Of je nou kleding of schoenen zoekt, voor voetbal, running, casual of fitness; deze actie geldt voor alles behalve voor bestaande aanbiedingen. Naast de 20% korting op het gehele assortiment, organiseren wij in samenwerking met Freestyler Josh een leuke winactie. Houd hiervoor onze social media in de gaten!”

Het team van SPORT2000 hoopt u snel weer te zien in de winkel aan de Oudestraat 46