Afbeelding

Iedere week zwemmen werkt mee aan het vitaal ouder worden

Partnerbijdrages

Bent u 55+-er?, vindt dan uw wekelijkse beweegmoment in zwembad ‘De Steur’.

Vitaal ouder worden heeft als voordeel dat u langer de activiteiten kunt blijven doen die u graag doet. En wat dacht u van het sociale aspect? Zwemmen in een groep zorgt voor veel gezelligheid, ook na die tijd wanneer een heel aantal nog een kopje koffie blijven drinken. Bewegen is goed voor het geheugen, het concentratievermogen en de verwerkingssnelheid van informatie. Daarnaast geeft het ook nog eens energie en verbetert het uw humeur.

Zwembad ‘De Steur’ biedt voor ouderen Aquavitaal aan (bewegen op muziek) en Meer Bewegen voor Ouderen (bewegen zonder muziek). In warm water wordt gewerkt aan uw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht. De oefeningen worden zo gegeven dat iedereen altijd mee kan doen, of u nu wel of niet kunt zwemmen.

De lessen worden aangeboden op maandag van 09.00 - 09.30 of van 09.45-10.15 uur of donderdag van 10.30-11.00 uur (bewegen in het water zonder muziek) of op maandag van 10.30-11.00 uur of donderdag van 15.00-15.30 uur (bewegen in het water met muziek). Wilt u liever individueel bewegen? Dan kunt u bij ons banenzwemmen. De tijden hiervoor staan op www.desteur.nl of bel ons 038-3316884.

Voel u vrij om eens binnen te komen om een keer mee te doen.