Afbeelding

Kloppenburg Interieur maakt nieuwe frisse start

Partnerbijdrages

Kloppenburg Interieur maakt binnenkort een nieuwe start. Momenteel wordt de showroom flink onder handen genomen. Van 9 tot en met 11 mei wordt de heropening van de winkel gevierd met een openingsweekend met diverse acties.

Kloppenburg Interieur is nu zo’n drie jaar gevestigd op Zendijk aan de Veldoven 9 in IJsselmuiden. Onlangs heeft Siemen Kloppenburg de winkel verkocht aan de Habovo-groep. Alle reden voor een nieuwe start. Zo is er een nieuw logo ontworpen en wordt de winkel geheel vernieuwd. In de showroom worden straks verschillende interieur-sferen nagebootst. “ We maken een frisse start met een nieuwe uitstraling met vooral meer sfeer en beleving in de winkel”, vertelt Simone van Ommen. Samen met Jari Schaapman vormt zij straks het enthousiaste team van Kloppenburg Interieur.

Kloppenburg Interieur blijf het erkende adres voor woninginrichting en biedt een complete collectie op het gebied van PVC, laminaat, vinyl, vloerbedekking, raamdecoratie en gordijnen. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van materialen en de afwerking van een vloer of raamdecoratie. Een team van eigen stoffeerders staat hier garant voor. Daarnaast leidt een samenwerking met Tegelcentrum Dorgelo en Broekhuizen Keukens tot ongekende mogelijkheden. Hierdoor biedt Kloppenburg Woning- en Projectinrichting, samen met de tegelcollectie van Dorgelo en de keukens en sanitair van Broekhuizen, een totaalconcept dat uniek is in deze regio.

Kloppenburg Interieur
Veldoven 9
IJsselmuiden

Tel. (038) 337 70 23