Afbeelding

Heropening De Smaeck van Campen

Algemeen

Eten - Drinken - Lokaal - Verbinden

Per 1 mei nemen wij de Smaeck van Campen over. De brasserie wordt een extra werkplek van Zorgboerderij de Rietstulp uit Mastenbroek. De start wordt gemaakt door een klein team van ervaren horecamensen, zij zullen de begeleiders van de zorgboerderij inwerken in de bediening. Uiteindelijk zullen er deelnemers van de zorgboerderij kunnen werken in de Smaeck.

Deze werkplek zorgt voor meer afwisseling in de dagbesteding van Zorgboerderij de Rietstulp. De deelnemers kunnen ervaring opdoen en groeien in hun mogelijkheden. Ook bieden wij stageplekken voor verschillende speciaal voortgezet onderwijs scholen.

Door de Smaeck willen de we stad verbinden met het platteland. Door zelf gekweekte en geoogste groente en lokale producten willen wij de stad verbinden met het platteland Er wordt gewerkt met producten uit de regio. Op deze manier kan iedereen kennismaken met de heerlijke producten uit de regio. Wij werken samen met verschillende bedrijven uit Mastenbroek, Marknesse en Kampen.

Op 6 mei vanaf 16 uur, vindt de opening plaats, waarbij bezoekers van de Oudestraat getrakteerd worden op hapjes. Vanaf 7 mei nodigen wij u uit om een keer langs te komen. Alle bestaande afspraken met verschillende partijen blijven bestaan. Ook kunt u broodjes bestellen voor een vergadering, lunch op het werk of thuis.

Janita Kroes en Ramon Ballast,

Team Zorgboerderij de Rietstulp.