Afbeelding
Foto: Ginopress.

Auto belandt op zijn kant op N50 net voor de Ramspolbrug bij Ens

Algemeen

ENS - Op maandagochtend 13 mei heeft er rond 09:15 uur op de N50 tussen Ens en Kampen, net voor de Ramspolbrug, een ongeval plaatsgevonden. Na de melding werden de brandweer, politie en ambulancedienst uit Kampen en de Noordoostpolder gealarmeerd.

Een Renault Clio kwam door nog onbekende oorzaak op z'n kant terecht in de berm van de autoweg. De bestuurder raakte hierbij gewond. Onduidelijk is nog of het om een éénzijdig ongeval ging of dat een vrachtwagen erbij betrokken was. Een passerende automobilist en een vrachtwagenchauffeur verleenden eerste hulp. Bij aankomst van het ambulancepersoneel werd de hulp overgenomen. Even later is het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht.

De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijk beknelde automobilist, maar daar bleek geen sprake van. De rechterrijstrook was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten. Het verkeer ondervond hier weinig hinder van en kon met gepaste snelheid het ongeval passeren. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept waarna de weg weer werd vrijgegeven.