Afbeelding

Quintus Danst! 'Secret Garden' in de Stadsgehoorzaal

Algemeen

KAMPEN – Van de allerjongste kleuterdansleerlingen tot de volwassenen-dansgroepen en van klassiek ballet tot moderne dans. Zaterdag 22 juni presenteert de dansafdeling van Quintus zich in de Stadsgehoorzaal Kampen met ‘Secret Garden’.

Met de eindvoorstelling ‘Quintus Danst!’ sluit de dansafdeling traditiegetrouw het cursusjaar af. Ook dit jaar wordt het publiek met ‘Secret Garden’ getrakteerd op prachtige choreografieën en coole moves, met aansprekende dansen als In Het Theehuisje, Lila Lelies, Brutale Muisjes, Wervelwind, Misty en Dauwdruppels. De choreografieën zijn van de Quintus dansdocenten Marie Chantal Bakx, Britt de Vries en Ellen Diender.

Kaartjes

‘Secret Garden’ kent een matineevoorstelling om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 19.30 uur (bijna uitverkocht). Kaartjes à €7,50 zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaalkampen.nl of bij de kassa van de Stadsgehoorzaal, tel. 038-3317373. Quintus Danst! is een samenwerkingsproject tussen de Stadsgehoorzaal Kampen en Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie aan de Vloeddijk 38. Meer info: 038-3371200.

Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 7 uur geleden
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 18 uur geleden
Afbeelding
Ondertekening koopovereenkomst kavel Genuakade tussen Broshuis en de gemeente Kampen (6 foto's) 6 foto's instagram 19 uur geleden