Afbeelding
VSCO'61

Zaterdag Familiedag VSCO’61

· leestijd 2 minuten Algemeen

Voor alle teams binnen VSCO’61 is de reguliere competitie afgelopen. Na een aantal fantastische toernooien en promotie-/degradatiewedstrijden is het aanstaande zaterdag tijd voor de altijd gezellig Familiedag, de traditionele afsluiting van het voetbalseizoen op sportpark De Heughte.

Via dit bericht willen de toernooicommissie en commissie voetbalzaken jeugd iedereen informeren over de komende familiedag zaterdag as.

Activiteiten
Voor iedereen is er wat te doen deze dag. Voor de kinderen zal er genoeg vertier zijn in de vorm van een megastormbaan van 28 meter, een touwbrug en een springkussen. Daarnaast zullen er suikerspinnen verkocht worden en kunnen de kinderen snoephappen. Ook is er de mogelijkheid zich te laten schminken.

Vanaf 11.00 uur is er doorlopend een puzzeltocht voor volwassenen en kinderen op het sportpark, waarbij iedereen onderweg kan schieten op een schietschijf.

Voor de niet-voetballende dames is er mogelijkheid penalty te schieten. Het doel zal verdedigd worden door de keepers van de selectie.

Het gezellige terras zal ingericht zijn, waar een drankje en hapje van de barbecue verkrijgbaar is. De barbecue zal ook dit jaar door VSCO’61 zelf georganiseerd worden. Aan het eind van de middag zal zanger/entertainer Marcel Beltman een spetterend optreden verzorgen.

De traditionele verloting op de familiedag zal niet ontbreken. Daarnaast zal de uitslag van de grote verloting van VSCO’61 bekend gemaakt worden door de activiteitencommissie.

Al met al hoeft niemand zich deze dag te vervelen. De partners en kinderen van de leden worden dan ook van harte uitgenodigd. Laten we er samen een echte familiedag van maken.

Voetbaltoernooi
Zoals gebruikelijk zal de familiedag in het teken staan van een aantal voetbaltoernooien. Door de senioren, de vrouwen en de jeugd onder 19 jaar wordt er een 7 tegen 7 toernooi gespeeld. De teams zijn door loting ingedeeld. De jeugd onder 11 jaar zal een 4 x 4 toernooi voetballen. Voor de jeugd onder 17 geldt een 7 x 7 toernooi. Alle deelnemende teams zijn over het wedstrijdschema van het betreffende toernooi geïnformeerd.

Ook dit jaar zal er weer een ouder-kindtoernooi georganiseerd worden. Ouders en kinderen kunnen hier in een gemixt team tegen elkaar voetballen.

Programma
Het programma van de familiedag ziet er als volgt uit.

09.00 - 11.30 u Champions League mixtoernooi en penaltyschieten (JO8 - JO11)
11.00 u Puzzeltocht, schietschijf, penaltyschieten
11.30 - 13.00 u Ouder-kindtoernooi
13.30 - 16.00 u Mixtoernooi jeugd
15.00 - 19.00 u Barbecue
16.15 u Prijsuitreiking
16.30 u Optreden Marcel Beltman
17.00 u Uitslag verloting Familiedag
17.00 u Uitslag grote verloting VSCO’61
17.00 u Afscheid en huldigingen

Tijdens de familiedag zullen alle wedstrijden volgens de KNVB-reglementen gespeeld worden. Voor zover de reglementen niet voorzien beslist de toernooileiding.

Iedereen is van harte uitgenodigd op 22 juni een bezoek te brengen aan sportpark De Heughte. Ouders, kinderen, familie, vrienden, kortom iedereen: jullie zijn van harte welkom er samen met ons een mooie seizoensafsluiting van te maken! De entree is gratis.

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22