Afbeelding

Quintus Summerschool

Cultuur

Het is nog volop zomervakantie. Alle tijd om leuke dingen te doen: workshops bijvoorbeeld. Op donderdag 22 augustus organiseert Quintus een Summerschool met meer dan tien vakantie-activiteiten voor jong en oud!

Onder het motto ‘jong geleerd…’ organiseert Quintus voor de allerjongsten workshops Peuterkunst en Peuterdans. Kleuters kunnen terecht bij Kleuterdans en de theaterworkshop ‘Ik ben vandaag…zo vrolijk!’ Voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 is er een workshop Musical van Sanne de Velde Harsenhorst (prinses Fiona in de musical Shrek!), een theaterworkshop ‘Koning(in) zijn voor 1 dag’ en Djembé. ‘Theatermaken 12+’ is voor de jongeren, evenals Djembé 12-14 jaar. Verder is er voor jong én oud de mogelijkheid om je te laten fotograferen met je favoriete instrument, kunstwerk, danspose of alter ego bij Fotoshoot. Of ga lekker gooien met verf bij Action Painting! Deze toffe activiteit voor alle leeftijden is gratis. De overige workshops kosten 5 tot 10 euro p.p.

Masterclasses Moderne Dans Nina Funk

Tot slot biedt de Quintus Summerschool een unieke kans aan dansleerlingen van en buiten Quintus: danseres, docent en choreograaf Nina Funk geeft op 22 augustus twee masterclasses moderne dans, voor beginners/intermediate én voor gevorderden. Funk heeft een indrukwekkend cv en ontwikkelde op basis van die ervaring een eigen bewegingstaal: Space & Flow. Dat is ook de naam van de energieke masterclasses waarbij deelnemers met floorwork elementen gaan spelen en de juiste techniek ervan onderzoeken.
Kijk snel onder de vakantie-activiteiten op www.quintuskampen.nl voor meer info.