Afbeelding

Gevarieerd sportaanbod bij Argendos

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Je kent het wel…Je bent enthousiast, gemotiveerd begonnen. Je wil je lekker fit en gezond voelen.Twee keer in de week ga je naar de sportschool en je let op je voeding. Maar… na een poosje ga je maar één keer per week en dan helemaal niet meer. Terwijl je weet en ervaren hebt hoe goed sporten voor je is.

Hoe wordt sporten een onderdeel van je leven en hoe houd je er plezier in? Een hele belangrijke vraag die we bij Argendos vaak horen.

De grote succesfactoren zijn afwisseling, gezelligheid en resultaat. Bij sportcentrum Argendos bieden we een gevarieerd sportaanbod waar iedereen deel aan kan nemen.

Tijdens de eerste afspraak bespreken we wat je doelen zijn en wat je leuk vindt om te doen. Zo komen we samen tot een gevarieerd weekprogramma waarin je je doelen bereikt en plezier houdt in het sporten. De eerste lessen zijn altijd met begeleiding. Daarnaast nodigen we je van harte uit deel te nemen aan onze small group trainingen. Dit zijn korte circuittrainingen in kleine groepjes waarin je specifiek bepaalde spiergroepen (zoals buik en rug) traint. Samen trainen is namelijk veel leuker.

Een van onze leden verwoordde haar ervaring als volgt: ‘Nadat ik een aantal operaties had ondergaan wilde ik graag weer fit en gezond worden. Ik was bang dat mijn lichaam het niet kon maar het tegenovergestelde gebeurde, ik kon goed meekomen met de groep en voelde me na een aantal weken al energieker en ook mijn uithoudingsvermogen ging vooruit’.

Mogen we jou helpen om je fi tter en gezonder te voelen? Kom langs voor een intake gesprek en een kop koffie. Je bent van harte welkom.

Sportcentrum Argendos
Boven Nieuwstraat 116
Kampen
038-3324450
www.argendos.nl