Afbeelding

Open Coffee Kampen te gast bij Biedron Balance

· leestijd 1 minuut Algemeen

(door Alex de Jong)

KAMPEN - Ontmoet, groei en deel met andere ondernemers. Dat is in het kort wat de Open Coffee Kampen met haar maandelijkse bijeenkomsten beoogt. Woensdag 25 september zijn ondernemers van harte welkom bij Biedron Balance van Susanne Biedron.

Biedron Balance is een praktijk voor lichaam en geest waar je voor klachten, ontspanning, acupunctuur en onverklaarbare pijn - die tussen je oren zit - terecht kunt. Op 25 september ben je van harte welkom in de praktijk van Susanne.

Gluren bij de buren
‘Onder het motto "Gluren bij de Buren" en onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers heet ik jullie van harte welkom in mijn praktijk aan de Graafschap 39-1’, vertelt Susanne. ‘Behalve een rondleiding wil ik jullie graag mijn werkwijze toelichten en door middel van praktische oefeningen de uitwerking hiervan laten ervaren.’

Wat doet Susanne?
Door middel van een uitgebreid intakegesprek en Susannes goed gevulde gereedschapskoffer met diverse tools voor massage, therapieën en pijnbestrijding, brengt zij jouw lichaam en geest weer in evenwicht en lost ze de blokkades op die spanningen en lichamelijke ongemakken met zich meebrengen. ‘Je kunt hier meer over jezelf ervaren, je leert je te ontspannen, leert loslaten en je leert jezelf beter te begrijpen’, vertelt Susanne. ‘Waarom doe je wat je doet? Waarom reageer je zoals je reageert en waarom herinnert je lichaam je weleens aan je grenzen die jij zelf niet ziet of niet wilt zien?’

Praktisch
Woensdag 28 augustus; Graafschap 39-1. Inloop vanaf 09.00 uur. Programma van 09.30 tot 11.00 uur. Omdat Susannes praktijk geschikt is voor kleine groepen, is er plek voor maximaal twaalf personen. Geef je daarom op via de mail: alex@attestcommunicatie.nl. Vol=vol. De bijeenkomst is gratis.

Meer over Open Coffee Kampen
Open Coffee Kampen staat open voor iedere ondernemer. Er wordt geen lidmaatschapsgeld gevraagd, je hoeft je nergens bij aan te sluiten; je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Juist deze vrijblijvendheid maakt Open Coffee Kampen anders dan de andere netwerkbijeenkomsten. Bovendien leer je bij de Open Coffee vaak weer hele andere mensen kennen. Mensen waarmee je prima zaken kunt doen. Want dat is natuurlijk de opzet van de Open Coffee. Elkaar leren kennen, elkaar werk gunnen, meedenken met elkaar en samenwerken.

Inmiddels een vast onderdeel van de Open Coffee Kampen 'durf te vragen'. Want de organisatie van de OCK vindt dat de Open Coffee Kampen moet meer zijn dan een contactmoment. Als je met andere ondernemers praat, visitekaartjes deelt en vertelt over je bedrijf, waarom vraag je de andere aanwezigen dan niet ook meteen om hulp? Heb je vragen over je bedrijfsvoering, administratie, PR, of andere zaken die rondom je onderneming spelen, waarom zou je dat dan niet kenbaar maken? Vraag of je op de 'zeepkist' mag, vertel wie je bent en wat je doet, maar vertel je toehoorders, de andere ondernemers, ook wat of wie je zoekt.