Afbeelding
Richard Tennekes

Vier dagen (muziek)feest in IJsselmuiden

· leestijd 1 minuut Algemeen

IJSSELMUIDEN – Van 10 t/m 13 oktober is het feest in IJsselmuiden want dan organiseert de IJsselmuider Oranje Vereniging weer de jaarlijkse muziekfeesten in de feesttent. De tent staat ook dit jaar weer op de locatie aan het Stationsplein op de plaats van de voormalige Buitenwacht.

Donderdag 10 oktober

Op donderdag gaan we in de tent klaverjassen en bloemschikken. De tent is open vanaf 18.30 en om 19.00 gaan we beginnen. Iedereen die kan klaverjassen is welkom en de inleg is €5,-. Opgeven is niet nodig maar kom op tijd! Ook gaan we bloemschikken in samenwerking met de Petstop. De kosten zijn € 15,- en opgeven is hier wel verplicht via info@ijov.nl. En doet u niet mee met klaverjassen of bloemschikken dan kunt u wel meedoen met de grote verloting met fantastische prijzen.

Vrijdag 11 oktober

Op vrijdag is er een echte Après-Ski Party. De zaal zal omgetoverd worden tot heuse Skihut, compleet met Flügel-meisjes en oer gezellige Après-Ski muziek. Om 21.30 is er ‘Happy Half Hour’ waarbij alle drankjes een half uur lang 2 halen, 1 betalen zijn. De toegang is vanaf 15 jaar. Entree € 3,-. Legitimatie verplicht. Aanvang 20.30 uur.

Zaterdag 12 oktober

Alle remmen gaan los op zaterdag 12 oktober tijdens het eerste IJOV Tiroler Oktoberfest ooit gehouden. De feesttent zal die avond in Tiroler sferen worden omgetoverd en de muziek is herkenbaar voor jong en oud en zal gedraaid worden door een steengoede Tiroler Feest DJ.

De entree bedraagt € 3,-. De toegang is vanaf 15 jaar. Aanvang 20.30 uur.

Zondag 13 oktober

IJOV heeft de landelijk bekende gospelartiest Martin Brand bereid gevonden om de IJOV praisedienst te verzorgen. De tentdienst is op zondag 13 oktober om 15.00 uur. Foto: Archief Richard Tennekes.