Afbeelding
Dik Leusink

Nieuwe wedstrijdtenues Spiderbuster voor eerste zaalvoetbalteam VSCO’61

Partnerbijdrages

Het eerste zaalvoetbalteam van VSCO’61 is bij de start van het nieuwe seizoen aangenaam verrast door trouwe sponsor Spiderbuster Nederland uit Elburg. Directeur Gé Binnenkamp overhandigde samen met zijn echtgenote Anne het verjongde team van elftalleider Jan Vlieger tijdens een gezellige bijeenkomst op zijn kantoor nieuwe wedstrijdtenues.

Sinds 1998 is Spiderbuster actief als milieuvriendelijke verwijderaar van spinnen, spinrag en spinnenwebben. De hierbij gebruikte middelen zijn voor 100% biologisch afbreekbaar. Spiderbuster is de professional in het schoonhouden van woningen, bedrijfspanden, boten, caravans, etc. bij spinragoverlast. Met name bedrijfspanden, die veelal van een sterke verlichting zijn voorzien, trekken veel insecten aan zoals vliegen, muggen en spinnen. Zowel de verlichting als het pand worden hierdoor sterk bevuild. Spiderbuster heeft voor iedere klus een passende reinigingsmethode. Hun slogan luidt dan ook: ‘Zeg maar dag, tegen het spinrag’.

Al 34 jaar is Spiderbuster nauw verbonden met het eerste zaalvoetbalteam van VSCO’61. Tijdens een gezellige bijeenkomst op het kantoor van Spiderbuster in Elburg overhandigde eigenaar Gé Binnenkamp samen met zijn echtgenote Anne en onder de goedkeurende blik van grote supporter, hond Quinten, nieuwe wedstrijdtenues aan het elftal van leiders Jan Vlieger en Johan ‘Jais’ Dickhof. Het zaalvoetbalteam nam de fraaie en frisse gele shirts enthousiast in ontvangst. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er teruggeblikt op vele succesvolle seizoenen, maar ook vooruitgeblikt op het nieuwe seizoen.

Spiderbuster Nederland vind u op
Vackenordestraat 72
8081 TM Elburg
T.:0525-686597
E.:info@spiderbuster.nl

Meer informatie over Spiderbuster vindt u op www.spiderbuster.nl