Afbeelding

Open Huis bij Quintus Kampen

Cultuur

Op zaterdag 12 september is het Open Huis bij Quintus aan de Vloeddijk in Kampen. Tijdens deze middag opent Quintus de deuren voor belangstellenden van 12.00 tot 16.00 uur met een gloednieuw aanbod voor jong en oud. Het thema van het Open Huis is ?Kunst en Ambacht'.

Voor alle leeftijden zijn er workshops beeldend, muziek, dans, theater of literatuur. Zo is er een ?Muziekproeverij' waar belangstellenden instrumenten kunnen uitproberen en zijn er verschillende pop-up presentaties.

Met nieuwe, frisse en eigentijdse activiteiten sluit Quintus aan op hedendaagse ontwikkelingen.
Ontdek het geheim van de smid met een cursus edelsmeden of maak een werkstuk met een 3D-printer of met vilt. Wil je leren schrijven, maar blijft het papier leeg, schrijf je dan in voor de cursus schrijfspiertraining. Dans je graag of wil je je zangkwaliteiten ontdekken of verder ontwikkelen? Durf je het aan om op een podium te staan? Talent of geen talent, er zijn cursussen voor iedereen! Dus kom langs en geniet van een inspirerende middag. Uiteraard zijn er diverse muzikale optredens te beluisteren. Kortom, het bruist weer als vanouds tijdens het Open Huis! Mis het niet! Kom langs en laat je informeren.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 10 uur geleden