Afbeelding

Open Huis bij Quintus!

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op zaterdag 25 april is het jaarlijkse Open Huis bij Quintus. Tijdens deze middag opent Quintus de deuren voor belangstellenden van 12.00 tot 16.00 uur om kennis te maken met het gloednieuwe cursusaanbod voor het komende seizoen. Als leukste, grootste en boeiendste kunstencentrum in de regio biedt Quintus meer dan 100 cursussen op het gebied van beeldend, dans, theater, muziek en literatuur. Het thema van het Open Huis is dit jaar: ?Kom, Kijk en Doe!', met een link naar Koningsdag.

Het Open Huis start met een ludieke openingsact. Voor alle leeftijden zijn er workshops beeldend, muziek, dans, theater of literatuur. Zo is er een ?Muziekproeverij' waarin je instrumenten kunt uitproberen en zijn er verschillende pop up ? presentaties. Kinderen van de basisscholen zijn van harte welkom voor de workshop lampionnen of kronen maken en zijn na afloop helemaal klaar voor de lampionoptocht 's avonds in Kampen. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs! Eén ding is zeker, het wordt een boeiende middag!

Quintus laat zich deze middag in de volle breedte zien met naast de vertrouwde cursussen ook veel nieuwe, frisse en eigentijdse cursussen. Ontdek het geheim van de smid met een cursus sieraden maken. Wil je leren hoe je een werkstuk maakt met een 3-D printer? Wil je leren schrijven, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dans je graag of wil je je zangkwaliteiten niet alléén onder de douche laten horen? Durf je het aan om op een podium te staan? Talent of geen talent, er zijn cursussen voor iedereen! Dus kom langs en geniet van een inspirerende middag. Het programma van het Open Huis lees je binnenkort op quintuskampen.nl.