Afbeelding

Gospelkoor Connect! zoekt leden

Cultuur

IJSSELMUIDEN - Gospelkoor Connect! is op zoek naar nieuwe leden. ?Ons koor bestaat inmiddels uit bijna 20 leden en er is nog steeds ruimte voor enthousiaste mannen en vrouwen die ons koor willen versterken?, aldus één van de leden.

Connect! staat onder leiding van Wichert Jan Koopman. Behalve dat hij dirigeert, speelt hij ook piano. Verder wordt het koor begeleid door een drummer en een bassist. Samen met de muzikanten wil het koor graag het evangelie doorgeven. ?De band is van uitstekende kwaliteit en zal ook veel jongeren aanspreken?, vindt het koor.

Connect! zingt gevarieerd: van ballads tot vlotte gospelmuziek Ze zingen nummers van Kirk Franklin, Reuben Morgan en Israel Houghton. Ook maken Nederlandstalige nummers deel uit van hun repertoire.
Ze zingen in kerken, maar doen ook mee aan het Vechtdal Gospelfestival. Ook tijdens het evenement ?Band Zoekt Kerk? op 8 november in de Hoeksteen in IJsselmuiden en op 24 december in de kerstnachtdienst, ook in de Hoeksteen, treedt het koor op.

Het koor repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de IJsselburg, Kerkepad 2 in IJsselmuiden. ?Iedereen is van harte welkom?, luidt de oproep van het koor.

Wie meer over het koor wil weten, kan kijken op de website www.gospelkoorconnect.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/gospelkoor.connect