Afbeelding
Foto: Charlie Feld

Nog twee weekenden te zien: CTRL_ALT_PRIVACY, een audiovisuele theaterervaring én thriller ineen.

· leestijd 1 minuut Cultuur Ingezonden

CTRL_ALT_PRIVACY is een audiovisuele theaterervaring. Een thriller over e´e´n van de grootste vraagstukken van het afgelopen en komende decennium: onze digitale privacy. Een zenuwslopende klopjacht over vrijheid en controle.

Afgelopen weekend ging CTRL_ALT_PRIVACY van Theaterfirma LINEA REKTA in premie`re. Met maar liefst drie uitverkochte voorstellingen was het premie`reweekend een daverend succes! Enkele publieksreacties:

"Je wordt als toeschouwer direct in het dilemma van individuele vrijheid en privacy tegen over veiligheid en controle getrokken en zo word je deelgenoot gemaakt en ben je onderdeel van de voorstelling. Ga het kijken want het is echt een bijzondere voorstelling."

"Stof tot nadenken. Prachtig gedaan."

“Een boeiende en zeer actuele voorstelling. Mooi script met verrassend plot en met goed acteerwerk. Zeer van genoten en zeker aan te bevelen. Gaat dat zien!”

Voor een ultieme beleving van de thematiek zijn er per voorstelling slechts beperkte plaatsen beschikbaar. Elke toeschouwer heeft een eigen hoofdtelefoon op en ervaart de spanning hierdoor alsof het in hun eigen huiskamer plaatsvindt. Ons binaural audiosysteem staat garant voor de ruimtelijke ervaring, waar velen niet over uitgepraat raken.

"Ik vond het echt een beleving. Zoveel effecten. Het geluid door de koptelefoon. Het beeld. Goed gespeeld en van begin tot eind spannend. Daarbij maakte het dicht op de spelers zitten het heel intiem."

"Technisch hoogstandje. Wat een timing! Complimenten!"

Komende vrijdag, 12 mei, is opnieuw uitverkocht. Op de speeldagen 13, 14, 19, 20 en 21 mei zijn er echter nog plekken beschikbaar! Gun jezelf en je vrienden een bloedstollende beleving over de actualiteit die meer en meer aan de orde van de dag is.

Kijk op www.linea-rekta.nl en boek je tickets. Ben je onder de 30 jaar? Dan heb je voor € 12,50 een vernieuwende theaterervaring die je blik op digitale vrijheid zal verrijken. Wees erbij, in de Spoorzone van Zwolle.

LINEA REKTA.
UITGESPROKEN.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Hans Nijland kreeg de zaal helemaal stil tijdens de IJVV-sponsoravond (9 foto's) Sport instagram 15 uur geleden
Afbeelding
Nieuw dagelijks bestuur Waterschap Drents Overijsselse Delta geïnstalleerd Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Wit-Blauw/Green Organics verlengt met hoofdtrainer en contracteert teammanager Sport Ingezonden 17 uur geleden