Afbeelding
Foto: FEW

Goudenzaalconcert 4 juni ‘Diamonds & Water’

Cultuur Ingezonden

Stichting Vrienden Stedelijk Museum Kampen organiseert i.s.m. Stichting Magna Musica op zondagmiddag 4 juni het derde huiskamerconcert in de Gouden Zaal van het museum. Aanvang van dit concert is 14.30 uur. Inloop vanaf 14:00 uur met een kopje koffie of thee. Reserveer snel, want er zijn maar vijftig plaatsen beschikbaar.

Deze middag staat in het teken van ‘Diamonds & Water’; een link naar de vaste tentoonstellingen ‘Koningshuis’ en ‘Water’ die te zien zijn in SMK. Blokfluitensemble FEW uit Wezep laat leuke en mooie muziek aan u horen met arrangementen van Händel, Vivaldi, Saint-Saëns en Stevie Wonder. Een afwisselend programma dat wordt gepresenteerd door Annelies Schraa, docent blokfluit van de blokfluitopleiding FEW, aanvoerder en artistiek leider van blokfluitensembles FEW.

De entreeprijs voor de reguliere bezoeker is € 10,- p.p. Entreeprijs voor Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen is € 5,- p.p. Tot 21 jaar gratis toegang. In verband met het beperkte aantal plaatsen verzoeken wij u om vooraf te reserveren via Vriendenstedelijkmuseum@kampen.nl en te betalen bij de kassa in de Gouden Zaal op de middag zelf. Dankzij een financiële bijdrage van het Heropeningsfonds Kampen is deze reeks concerten mogelijk gemaakt.

Toegang tot de Gouden Zaal via de Schepentoren in de Voorstraat, aan de achterkant van het museum.