Afbeelding
K. IJspeerd

Projectkoor 7even Vollenhove in concert

· leestijd 1 minuut Cultuur

Projectkoor 7even in concert met ZANDTEKENAAR Rosa van der Vijver

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april om 19.30 uur geeft projectkoor 7even uit Vollenhove een concert met het thema 7 versus 7. Met 7 sopranen, 5 alten, 4 tenoren en 4 bassen zijn geweldige op maat geschreven arrangementen ingestudeerd. Het project met het thema 7 versus 7 staat, evenals het eerste project, onder leiding/regie van dirigent en inspirator Harrie Oud uit Zwolle. De begeleidende band bestaat uit de muzikanten Micha Wink, Fred Bakker, René Postma en Hans Hooijer. Het concert wordt in beeld ‘live’ mede-ondersteund door de Zandprinses Rosa van der Vijver, de dochter van de bekende zandtovenaar Gert van der Vijver. Rosa gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op betoverende wijze passende tekeningen verschijnen.

Het thema 7 versus 7 gaat over de 7 deugden en de 7 ondeugden. De prachtige Mariakerk in Vollenhove is het theater waar de bezoeker door middel van zang, zandtekeningen, beeld, muziek en LICHT wordt meegenomen om te ervaren welke keuzes je voor jezelf, voor de ander, voor je omgeving, voor de aarde kunt maken/of niet? Keuzes maken: ‘Ben je tevreden met het minste of is het meeste niet genoeg….’ 7even kenmerkt zich door een grote saamhorigheid én passie voor zang. De koorklank is erg bijzonder.

Concertdata: 1 april en 2 april 2016 aanvang 19.30 uur in de Mariakerk te Vollenhove. www.projectkoor7even.nl en Facebook Projectkoor 7even live in concert. Kaartverkoop: Warenhuis de Hoek Vollenhove